Petar Đorđić (©Starsport)
Petar Đorđić (©Starsport)

Đorđić: Teško mi je da shvatim šta se desilo

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.01.23. | 23:07

“Uradili smo baš ono što nismo smeli, pravili glupe greške. Prosuli smo za pet, šest minuta sve ono dobro što smo gradili u prvih 35 minuta”, rekao je levi bek Orlova

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Katovica)

Dok je Petar Đorđić bio raspucan, Srbija je vodila. Kada je izašao u nastavku, nije bilo tečnosti u napadu. Do tada perfektni igra u ofanzivi je stala. Norvežani su svaku grešku, prazan hod Orlova surovo kažnjavali.

Izabrane vesti

Posle meča svi su bili utučeni. Teško se dolazilo do reči.

Teško mi je da shvatim šta se desilo. Bili smo bolja ekipa u prvom poluvremenu, vodili sa pet golova razlike na startu, ali smo onda dozvolili ono što nismo smeli. Pravili smo glupe greške. Prestali smo da trčimo. Za pet minuta su nas stigli, prestigli. Sve ono što smo gradili 35 minuta, prosuli smo za pet, šest minuta”, rekao je Đorđić.

Bolna lekcija. Rukomet se igra 60 minuta.

Protiv ovakvih ekipa se uči. Oni su iskusan tim, svake godine igraju ovakve ključne utakmice. Nama to fali. Moramo da naučimo iz grešaka".

Kako dalje, slede Argentina u subotu I Holandija

Teško mi je sada da pričam o narednim mečevima. Verovao sam, svi smo verovali da možemo. Borićemo se do kraja, nema predaje", zaključio je Đorđić.



tagovi

Rukometna reprezentacija SrbijeSvetsko prvenstvo u rukometuPetar Đorđić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara